Min ambition som fotograf är att erbjuda ett brett utbud av bilder, där jag målmedvetet arbetat med ljus och komposition för att få fram det bästa resultatet. Jag arbetar helst i naturlig belysning d.v.s. med dagsljus som enda ljuskälla.

Jag kan erbjuda enstaka bilder eller hela paket- lösningar. Som kund kan du även välja mellan att debiteras per timme eller per bild.

Just nu arbetar jag med ett almanacksprojekt där jag även erbjuder inramade bilder och vykort. I projektet har jag valt att fotografera Göteborgs hamn och då framförallt kring Lilla Bommen och Klippan.

Hösten 2004 åkte jag till USA och Kanada för att under en månad fotografera i Alaska. Inför resan blev jag intervjuad av Göteborgs-Posten. Du hittar artikeln här. Som ett första resultat från resan erbjuder Bild & Form nu fyra serier svartvita foto för inramning. Mer information om dessa finner du under fliken Alaska.

Under de senaste åren har jag utfört en rad uppdrag åt både näringsliv och privatpersoner. Bl.a. har jag under två år regelbundet foto- graferat för Svenska Turistlägenheter AB. Uppdrag som inneburit dokumentation av människor, interiörer och arkitektur.

Som medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF) och Företagarnas har jag goda kontakter inom branschen.

Har du uppdrag åt mig? Vill du beställa bilder? Kontakta mig via kontaktsidan!

Göteborg 2007 08 03
Fredrik Karlsson